obvestila

19.10.2011

 
rau Razpored 1.kolo

19.10.2011

OBVESTILO

Letos bo sistem lige zaradi večjega števila ekip (več kot 16) nekoliko spremenjen da bo časovno nekaj krajši. Prvi del lige (razigravanje) se odigra "enokrožno vsak z vsakim" kot v preteklih letih. Drugi del lege (play-off) se dobljeni vrstni red deli v tri skupine:

1. skupina: mesta 1 do 6
2. skupina: mesta 7 do 12
3. skupina: mesta 13 do 18

V nadaljevanju se v vsaki skupini "dvokrožno vsak z vsakim" ekipe pomerijo za mesta znotraj skupine. Nekaj pravil:
- rezultati iz razigravanja se ne prenesejo v play-off
- prvi kriterij v primeru istega števila točk v play-offu je doseženo mesto v razigravanju
- skupni končni vrstni red je doseženo mesto v play-offu
- posamično se igralci točkujejo na skupno lestvico iz razigravanja in play-offa

Trajanje lige se tako skrajša na 27 kol. Številne nepravičnosti sistema in želje posameznikov bodo gotovo še burni predmet debate do pričetka play-offa, kar nam omogoča še nekaj piljenja...

Lp, Marko.

02.10.2011

OBVESTILO  
LIGA V PIKADU 
ZBIRANJE PRIJAV ZA LIGO V PIKADU 2010/2011
Pred vrati je nova sezona Lige v elektronskem pikadu. Tako kot je v navadi v začetku meseca OKTOBRA pričnemo z zbiranjem prijav za izvedbo lige, zato vabimo vse zainteresirane skupine da čimprej potrdijo sodelovanje s prijavo ekipe. Ekipe, ki so že znane se lahko prijavijo takoj s prijavnico, ki jo dobijo na spletni strani, predhodno naj telefonsko potrdijo udeležbo v ligi da bo okvirno znano število ekip. Zaključek prijav je do PETKA, 14. OKTOBRA 2011, ko se bomo ob 18 uri v MAXI Baru v Zg.Gorjah, na informativnem srečanje dogovorili o dokončnem poteku lige za sezono, to je tudi zadnji rok za prijavo ekipe . Prijavnica za ekipo je veljavna samo skupaj z vplačano prijavnino do tega datuma. Prijavnina za sezono je 220 EU za ekipo. Vabljeni so predvsem vodje ekip in vsi ki so zainterisirani za izvedbo lige. Nekaj osnovnih informacij op prijavi: 

  • Ekipa se prijavi s prijavnico, ki jo dobi TUKAJ ali pri organizatorju. Prijavnica se čitljivo izpolni in se skupaj s prijavnino izroči predstavniku lige. Ekipe naj se pred prijavo in pričetkom lige seznanijo z celotnimi PRAVILI LIGE ki se  nahajajo na spletni strani. Na hrbtno stran prijavnice naj se vnesejo vsi elektronski naslovi prejemnikov; rezultati se bodo dostavljali samo preko elektronske pošte.
  • Osnovni sistem igranja je: "vsak z vsakim", igra: MASTER301, dokler je število ekip manjše od 16. V primeru večjega števila ekip bo potreben drug sistem igranja (stvar dogovora pred začetkom lige) Prednost imajo ekipe iz lanske sezone, ekipe iz občin Gorje - Bled, v primeru prostih mest še ostale ekipe; Liga se ne organizira če je manj kot 5 ekip.
  • Število igralcev je omejeno na 10 aktivnih igralcev. Ekipa lahko prijavi neomejeno število igralcev, aktivnih skozi celotno sezono pa je lahko največ 10. (4 glavni + 6 rezerve). Ko ekipa izpolni bonus 10 aktivnih igralcev, nima več pravice do novih igralcev. Vsak igralec je lahko prijavljen samo v eni ekipi. V enem lokalu sta lahko največ 2 ekipi.
  • Prijavnina za ekipo je 220EUR in se vplača ob prijavi ekipe! Ekipa je prijavljena, ko odda pravilno izpolnjeno prijavnico skupaj s prijavnino.
  • rok prijave: PETEK 14.10.2011
  • predviden pričetek lige: ČETRTEK 21.10.2010
  • trajanje lige: najkasneje do 8.4.2012
  • termini lige: vsak ČETRTEK ob 19:30 (po potrebi TOREK ob 19:30 )
  • Igra: MASTER 301 OUT
  • Spletni strani:

        http://www.master301.com
        http://www.facebook.com/master301

 

zakljucek
allrights

 

    SLOhosting.com priporoča :